Hannah Carin Noelius
Tillbaka till startsida

 

Hannah Carin Noelius

Certifierad Human Design Analytiker och Guide
Dipl Psykosyntesterapeut

 

"Allt du någonsin behöver veta finns inom dig;
ty universums hemlighet är inpräglad i din kropps celler."

Dan Millman

Hela min livssyn, mitt förhållnings- och arbetssätt utgår från det ovanstående, vackra citatet. Var och en av oss har vår alldeles unika prägling och vårt alldeles egna sätt att fungera och verka utifrån de gåvor, den styrka och den sårbarhet som är inskärpta i oss ända ner på DNA-nivå.

Jag ser som min uppgift att stödja dig att se ditt unika uttryck, lyssna till - och slappna av in i dig själv. Detta är inget du skall bli, utan snarare istället låta dig själv vara, eftersom det varit du sedan begynnelsen.
 
Mitt arbete bottnar i den sextiosex år av livserfarenheter, varav jag i drygt tre decennier har arbetat med personlig- och själslig utveckling i olika former - som terapeut, process- och kursledare, lärare och handledare för individer, par och grupper. Sedan ca tolv år har jag adderat Human Design och är Certifierad Analytiker i området. Jag har också behörighet att som Guide utbilda  i Human Designs grunder, "Living Your Design" Jag är också utbildad att som Guide vägleda genom Gene Keys "Gyllne Stig". I samtliga fall arbetar jag med stort fokus på process och integration.

Jag enbart internetbaserat via Zoom.

Klicka på den rubrik du vill läsa mer om:

Mer om bakgrund och förhållningssätt
Human Design & Gene Keys
Kurs, workshop och föreläsning
Upplägg & Priser
Länkar & Referenser